Vénusz Apartmanház
 
 
Rólunk


 Korfu
 Benitses a sziget keleti partján fekszik, Korfuvárostól 14 km-re. A hangulatos kis halászfalu egykoron a sziget legkedveltebb és legzajosabb kisvárosa volt, mára azonban a pihenni vágyók paradicsoma lett.  A 16 stúdióból álló apartmanházat 1985-ben mi, az Asonitis család építettük a hangulatos korfui halászfalu, Benitses csendes részén.  

Az épület a főúttól 150 méterre található egy domboldalon, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre, a falura, illetve a környező hegyekre.   A tengerpart kevesebb, mint 200 méterre van, rövid sétával elérhető.

Nagy gondot fordítunk az apartmanház karbantartására és megújítására. 2001-ben építettünk egy nagy medencét a hátsó kertben, ahol vendégeink fürdőzhetnek és napozhatnak.   2006-ban minden szobát felszereltünk televizióval és légkondicionálóval, hogy még komfortosabbá tegyük a pihenést.  

Visszatérő vendégkörünk külön kívánságára a 2010-ben kiépítettük a vezeték nélküli internet hozzáférést, melyet vendégeink díjmentesen vehetnek ígénybe.

A 2012-es év nagyberuházása volt, hogy vadonatúj napkollektorokat szereltünk fel a tetőre, ami biztosítja az állandó, bőséges melegvízellátást vendégeink részére. A ház előtti parkolót is lebetonoztuk a kényelmesebb parkolás érdekében.

2013-ban 2 egymás melletti stúdióhoz közös bejárati ajtót építettünk, így létrejött a családosok által kedvelt dupla stúdiónk. Ebben a szobában 4+1 főt is el tudunk szállásolni. A nagy sikerre való tekintettel 2014-ben a második emeleten is összenyitottunk két szobát.

A 2015-ös év nagy újítása lesz, hogy lesz egy családi szoba is, ahol egy dupla ágy és egy emeletes ágy segítségével egy stúdióban szállást kaphat 2 felnőtt és két gyermek.

 

Internet

 

  Vendégeink többségével baráti, családias viszonyt alakítottunk ki, ezért is választottuk mottónknak, hogy "Legyen a vendégünk,legyen a barátunk!"

Várjuk szeretettel önt és kedves családját! 

 

 Google
 
 

Venus Apartmanház - Benitses, Korfu, Görögország